BAGAIMANA ANDAI ADA SATU PROGRAM YANG TERBUKTI BERKESAN UNTUK MENJADI LEBIH SIHAT DAN LANGSING?

SELAMA 15 MIN DIPERLUKAN UNTUK KENALI APAKAH PROGRAM YANG TERTERA DI BAWAH! 

DIVAKURUS TEAM

Success Does Not Happen By Accident 

Divakurus Coaches 

Coach A

Coach B

Coach C

BAGAIMANA ANDAI ANDA DAPAT SATU PROGRAM YANG TERBUKTI BERKESAN DAPAT MEMBANTU ANDA UNTUK MENJADI LEBIH SIHAT DAN LANGSING?

MAHUKAH ANDA MENGAMBIL MASA SELAMA 15 MIN UNTUK KENALI APAKAH PROGRAM YANG DIMAKSUDKAN?
DIVAKURUS BY NOURUL
Hi. Saya Nourul Depp. Seperti yang umum ketahui, saya seorang penyanyi rakaman . Selain sebagai selebriti Malaysia, saya punyai satu minat iaitu mengenai kecergasan dan kesihatan.

Menyedari hakikat yang negara Malaysia punyai lebih dari 49% rakyatnya yang obes, saya langsung timbul minat untuk membantu mereka yang memerlukan bantuan. SEMUANYA DARI PENGALAMAN DAN APA YANG TELAH SAYA PELAJARI DARI DOKTOR DAN PAKAR NUTRISI YANG BERSAMA SYARIKAT PEMAKANAN SIHAT ANTARABANGSA .

Dengan itu saya ciptakan satu program yang boleh membantu semua dengan memberi pengetahuan, menggubah minda tentang pemakanan dan juga makanan yang sepatutnya dimakan supaya dapat menurunkan berat badan di samping dapat membantu kesihatan untuk jangkamasa yang panjang.

Program istimewa ini dikenali sebagai DIVAKURUS BY Nourul Depp - khas buat semua yang berusa 19 tahun ke atas. ISTIMEWA BUAT SEMUA WANITA!

Adakah anda risau akan kesihatan dan bentuk badan anda? JIKA YA, memang benar kita sesuai bersama! Ketahui dengan lebih lanjut tentang 
DIVAKURUS BY NOURUL DEPP
SUCCESS DOESN'T COME BY ACCIDENT
APA YANG BOLEH KAMI BANTU?
Hi. Saya Nourul Depp. Seperti yang umum ketahui, saya seorang penyanyi rakaman . Selain sebagai selebriti Malaysia, saya mempunyai satu minat iaitu mengenai kecergasan dan kesihatan.

Menyedari hakikat yang negara Malaysia mempunyai lebih daripada 49% rakyatnya yang obes; secara langsung timbulnya minat saya untuk membantu mereka yang memerlukan bantuan. SEMUANYA DARIPADA PENGALAMAN DAN APA YANG TELAH SAYA PELAJARI DARI DOKTOR DAN PAKAR NUTRISI YANG BERSAMA SYARIKAT PEMAKANAN SIHAT & NUTRISI NOMBOR 1 DI DUNIA! 

Dengan itu saya ciptakan satu program yang boleh membantu semua dengan memberi pengetahuan, menggubah minda tentang pemakanan dan juga makanan yang sepatutnya dimakan supaya dapat menurunkan berat badan di samping dapat membantu kesihatan untuk jangkamasa yang panjang.

Program istimewa ini dikenali sebagai DIVAKURUS BY Nourul Depp - khas buat semua yang berusa 19 tahun ke atas. ISTIMEWA BUAT SEMUA WANITA!

Adakah anda risau akan kesihatan dan bentuk badan anda? JIKA YA, Ketahui dengan lebih lanjut tentang DIVAKURUS BY NOURUL DEPP! 

Dari,
NOURUL DEPP

PELAN MAKANAN PENUH NUTRISI
resepi mudah dan sihat untuk setiap hari supaya anda tidak tertekan dengan apa yang perlu dimakan setiap hari. Pilih dari rangkaian menu kami untuk 21 hari! 
COACHING
Memberi pengetahuan dan pemahaman tentang nutrisi dan apa yang perlu dimakan. Termasuk tips-tips istimewa yang mudah diikuti.
satu komuniti sihat & positif  di dalam satu group istimewa  melalui aplikasi yang mudah digunakan. Ini adalah untuk membantu anda terus kekal di landasan 
yang sepatutnya bagi mencapai matlamat yang dimahukan! 
MOTIVASI
kerana lebih 49% yang obes di negara ini, maka, ianya tidak mudah bagi sesetengah individu mencapai apa yang dimahukan. Menyedari hakikat peserta memerlukan motivasi yang amat tinggi supaya impian untuk kekal sihat dan langsing tercapai, DIVAKURUS BY NOURUL DEPP menyediakan khidmat nasihat dan motivasi agar impan anda menjadi satu kenyataan! 
SERVICE 01
MELATIH DALAM TALIAN (ONLINE)
 
setiap minggu diadakan satu video call melalui aplikasi zoom bertujuan memberi lebih pengetahuan dan kefahaman mengenai makanan cihat & nutrisi. 

Mengikut pengalaman peserta, ianya amat membantu mereka mendapat kesan yang terbaik!  Coaching ini datangnya dari saya & coach-coach yang berpengalaman sahaja  

Saya percaya dengan adanya pengetahuan dan kefahaman, matlamat amat mudah dicapai. Adanya matlamat, maka adanya motivasi untuk berusaha. Tambahan pula adanya coaching istimewa melalui panggilan video zoom!

coaching 1 # analisa kenapa saya tidak sihat
coaching 2 # kenapa saya sukar kurus
SERVICE 02
My Meal Plan
ianya amat mudah! sesuai untuk semua selera termasuk selera tempatan dan juga barat! mudah dan ringkas! apa yang anda perlukan adalah fahaman dan masa!

masa yang sensual untuk menyediakan Meal Prep (penyediaan makanan awal). Kami sediakan  tips-tips di dalam bentuk:
 Tools #1  Ebook
 Tools #2  Video
 Tools #3  Flyer
 Tools #4  Audio
SERVICE 03
MOTIVASI
zig ziglar mengatakan : "sebagaimana kita disarankan untuk mandi setiap hari; sebegitulah juga dengan motivasi! Harus ada setiap hari!" 

motivasi adalah semangat untuk terus membuat dan juga mempertahankan minda untuk kukuh ke arah matlamat yang mahu dicapai. 

Kami membantu anda untuk terus kekal dengan tujuan dan apakah misi asal masing-masing!
SIAPAKAH COACH ANDA ?

COACH A

COACH B

COACH C

REGISTER NOW